Внатрешно уредување: Разлика помеѓу преработките

===Инсталациони работи===
 
Инсталациони работи се однесуваат на изработка и поставување на инсталации за [[вода]], [[струја]], [[телевизија]], [[радио]], [[интернет]], [[греење]], [[канализација]] и [[ѓубре]] во една [[градба]].
 
===Покуќнина===
287

уредувања