Внатрешно уредување: Разлика помеѓу преработките

===Столарски работи===
 
ПрозорцитеСтоларија ие вратитетермин вокој еднасе градбакористи сеза столаријапрозорците и вратите. Столарските работи се однесуваат на изработка и поставување на прозорци и врати во една градба.
 
===Инсталации===
287

уредувања