Внатрешно уредување: Разлика помеѓу преработките

Нема опис на уредувањето
==Обликување на внатрешноста на градбите==
===Молерски работи===
 
Молерај е уредување на површините на внатрешните ѕидови и плафони.
 
===Подополагачки работи===
===Столарски работи===
287

уредувања