Разлика помеѓу преработките на „НБА плејоф 2012“

Додадени 403 бајти ,  пред 9 години
====(4) Мемфис Гризлис vs. (5) Лос Анџелес Клиперс====
{{Basketballbox|bg=#eee |date=Април 29 |time=21:30 |place=ФедЕкс Форум, [[Мемфис (Тенеси)|Мемфис]], [[Тенеси]] |TV=ТНТ
|team1=[[Лос Анџелес Клиперс]]
|team1=ДСО
|team2=ДСО[[Мемфис Гризлис]]
<!-- |report=
|Q1= |Q2= |Q3= |Q4=
}}
{{Basketballbox|date=Мај 2 |time=21:30 |place=ФедЕкс Форум, [[Мемфис (Тенеси)|Мемфис]], [[Тенеси]] |TV=ТНТ
|team1=[[Лос Анџелес Клиперс]]
|team1=ДСО
|team2=ДСО[[Мемфис Гризлис]]
<!-- |report=
|Q1= |Q2= |Q3= |Q4=
}}
{{Basketballbox|bg=#eee |date=Мај 5|time=16:30 |place=Стејплс Центар, [[Лос Анџелес]], [[Калифорнија]] |TV=ЕСПН
|team1=ДСО[[Мемфис Гризлис]]
|team2=[[Лос Анџелес Клиперс]]
|team2=ДСО
<!-- |report=
|Q1= |Q2= |Q3= |Q4=
}}
{{Basketballbox|date=Мај 7 |time=ДСО |place=Стејплс Центар, [[Лос Анџелес]], [[Калифорнија]] |TV=ДСО
|team1=ДСО[[Мемфис Гризлис]]
|team2=[[Лос Анџелес Клиперс]]
|team2=ДСО
<!-- |report=
|Q1= |Q2= |Q3= |Q4=
}}
{{Basketballbox|bg=#eee |date=Мај 9 |time=ДСО |place=ФедЕкс Форум, [[Мемфис (Тенеси)|Мемфис]], [[Тенеси]] |TV=ДСО
|team1=[[Лос Анџелес Клиперс]]
|team1=ДСО
|team2=ДСО[[Мемфис Гризлис]]*
<!-- |report=
|Q1= |Q2= |Q3= |Q4=
}}
{{Basketballbox|date=Мај 11 |time=ДСО |place=Стејплс Центар, [[Лос Анџелес]], [[Калифорнија]] |TV=ДСО
|team1=ДСО[[Мемфис Гризлис]]
|team2=[[Лос Анџелес Клиперс]]*
|team2=ДСО*
<!-- |report=
|Q1= |Q2= |Q3= |Q4=
}}
{{Basketballbox|bg=#eee |date=Мај 13 |time=ДСО |place=ФедЕкс Форум, [[Мемфис (Тенеси)|Мемфис]], [[Тенеси]] |TV=ДСО
|team1=[[Лос Анџелес Клиперс]]
|team1=ДСО
|team2=ДСО[[Мемфис Гризлис]]*
<!-- |report=
|Q1= |Q2= |Q3= |Q4=