Разлика помеѓу преработките на „НБА плејоф 2012“

Одземени 8 бајти ,  пред 9 години
===Прва Рунда===
====(1) Сан Антонио Спарс vs. (8) Јута Џез====
{{Basketballbox|bg=#eee |date=ДСОАприл 29 |time=ДСО13:00 |place=АТ&Т Центар, [[Сан Антонио]], [[Тексас]] |TV=ДСО ЕСПН
|team1=[[Јута Џез]]
|team2=[[Сан Антонио Спарс]]
|referee= -->
}}
{{Basketballbox|bg=#eee |date=ДСОМај 2|time=ДСО19:00 |place=АТ&Т Центар, [[Сан Антонио]], [[Тексас]] |TV=ДСО ТНТ
|team1=[[Јута Џез]]
|team2=[[Сан Антонио Спарс]]
|referee= -->
}}
{{Basketballbox|bg=#eee |date=ДСОМај 5 |time=ДСО22:00 |place=ЕнерџиСолушнс Арена, [[Солт Лејк Сити]], [[Јута]]|TV=ДСО ТНТ
|team1=[[Сан Антонио Спарс]]
|team2=[[Јута Џез]]
|referee= -->
}}
{{Basketballbox|bg=#eee |date=ДСОМај 7 |time=ДСО |place=ЕнерџиСолушнс Арена, [[Солт Лејк Сити]], [[Јута]] |TV=ДСО
|team1=[[Сан Антонио Спарс]]
|team2=[[Јута Џез]]
|referee= -->
}}
{{Basketballbox|bg=#eee |date=ДСОМај 9 |time=ДСО |place=АТ&Т Центар, [[Сан Антонио]], [[Тексас]] |TV=ДСО
|team1=[[Јута Џез]]
|team2=[[Сан Антонио Спарс]]*
|referee= -->
}}
{{Basketballbox|bg=#eee |date=ДСОМај 11 |time=ДСО |place=ЕнерџиСолушнс Арена, [[Солт Лејк Сити]], [[Јута]] |TV=ДСО
|team1=[[Сан Антонио Спарс]]
|team2=[[Јута Џез]]*
|referee= -->
}}
{{Basketballbox|bg=#eee |date=ДСОМај 13 |time=ДСО |place=АТ&Т Центар, [[Сан Антонио]], [[Тексас]] |TV=ДСО
|team1=[[Јута Џез]]
|team2=[[Сан Антонио Спарс]]*