Википедија:ВикиПроект Одржување: Разлика помеѓу преработките

мал додаток
(дополнување)
(мал додаток)
#**'''''[[:Категорија:Неслободни слики со црвена повратна врска|Неслободни слики со црвена повратна врска*]]''''';
#**'''''[[Специјални:НеискористениСлики|Неискористени слики*]]''''';
#*<small>Корисни врски: [[Википедија:Лиценци за слики|лиценци за слики]] и [[:Категорија:Шаблони за слики|шаблони за слики]].</small>
#<big>'''''Преместување и преведување'''''</big>
#*'''[[:Категорија:Статии за преместување|Статии за преместување]]''' ''({{PAGESINCATEGORY:Статии за преместување}} страници)'' — ако има потреба од преименување на статијата <small>([[ВП:СТИЛ#Конвенции за именување|види конвенции]])</small>, тогаш таа треба да се премести во нов наслов;