Википедија:ВикиПроект Одржување: Разлика помеѓу преработките

#:Уредувачка акција во која волонтери се собираат на Википедија секој викенд во исто време и заеднички средуват статии кои имаат потреба од внимание.
#:'''Пријавете се за следната акција!''' Учесниците добиваат ВикиНаграда за учество, а најдобриот уредувач добива дополнително признание. Собирајте ВикиНагради за изборот на највредните корисници на крајот од годината.
#<big>'''''Расчистување на слики*'''''</big> (*само за [[ВП:АДМИН|администратори]])
#:
#*Преместување на сите слики кои се '''''[[:Категорија:За копирање на Ризницата|за копирање во Ризницата*]]''''' <small>([[:commons:Special:Upload|врска до волшебникот за подигање]])</small>;
#:
#*Бришење на слики:
#**'''''[[:Категорија:Слики со непознат извор|Без извор*]]''''' со поминати седум дена;
#**'''''[[:Категорија:Слики со непозната лиценца|Без лиценца*]]''''' со поминати седум дена;
#**'''''[[:Категорија:Сите слики со исто име на Викимедија Ризницата|Дупликати на слика од Ризницата*]]''''';
#**'''''[[:Категорија:Неслободни слики со црвена повратна врска|Неслободни и неупотребени слики*]]''''';
#**'''''[[Специјални:НеискористениСлики|Неупотребени слободни слики*]]''''';
 
==Долгорочни задачи==