Damjanmk

Членува од 9 јули 2007
Додадени 45 бајти ,  пред 10 години
нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
|-
!scope="row" style="border:0px; text-align:left" |Е-пошта
! scope="row" style="border:0px;text-align:right"|damjantemelkovski@gmail.com на {клиентот за е-пошта од Google}
|-
! scope="row" style="background:#efefef;border:0px; text-align:left" |skype
457

уредувања