Одземени 85 бајти ,  пред 10 години
Откажано уредување 51193 од (82.114.78.8 | Разговор)
(Откажано уредување 177078 од (Muad'Dib | Разговор))
(Откажано уредување 51193 од (82.114.78.8 | Разговор))
 
Мојот блог: http://muaddib.blog.com.mk
 
Мојата лична музичка страница: http://muaddib.orgfree.com
235

уредувања