Одземени 48 бајти ,  пред 10 години
Откажано уредување 177078 од (Muad'Dib | Разговор)
(Откажано уредување 203735 од (Muad'Dib | Разговор))
(Откажано уредување 177078 од (Muad'Dib | Разговор))
*Ја создадов [[Писателска блокада]].
*Ја создадов [[Безобразлук]].
*Ја создадов [[Алфа (биологија)]].
*Ја создадов [[Екот]] и [[Ехо]].
*Ја создадов [[Љубов]].
*Ја создадов [[Долгометражно издание (музика)]].
*Статија во изработка: [[Мајк Олдфилд]].
*Ја создадов [[Ентитет]].
 
И уште полно други едитувања. И така натаму. И то.
235

уредувања