Одземени 65 бајти ,  пред 10 години
Откажано уредување 598600 од (Muad'Dib | Разговор)
(Откажано уредување 936452 од (Muad'Dib | Разговор))
(Откажано уредување 598600 од (Muad'Dib | Разговор))
*Статија во изработка: [[Мајк Олдфилд]].
*Ја создадов [[Ентитет]].
*Ја создадов [[Димитрио,_сине_Митре]]
 
И уште полно други едитувања. И така натаму. И то.
235

уредувања