Muad'Dib

Одземени 37 бајти ,  пред 9 години
Откажано уредување 936452 од (Muad'Dib | Разговор)
(Откажано уредување 1755857 од (Muad'Dib | Разговор))
(Откажано уредување 936452 од (Muad'Dib | Разговор))
*Ја создадов [[Ентитет]].
*Ја создадов [[Димитрио,_сине_Митре]]
*Ја создадов [[Прев]]
 
И уште полно други едитувања. И така натаму. И тоaто.
 
Мојот блог: http://muaddib.blog.com.mk
235

уредувања