Одземени 57 бајти ,  пред 10 години
Откажано уредување 1805399 од (Muad'Dib | Разговор)
Нема опис на уредувањето
(Откажано уредување 1805399 од (Muad'Dib | Разговор))
*Ја создадов [[Прев]]
*Ја создадов [[Мем]]
*Ја создадов [[Стоечка комедија]]
 
И уште полно други исправкиедитувања. И така натаму. И тоa.
235

уредувања