Разлика помеѓу преработките на „Разговор со корисник:Тиверополник“

== Резолуција на Коминтерната од 1934 година за македонското прашање ==
ИЗвини само да допишам нешто... поздрав--[[User:Dalco26|Јоханес Климакус]] <small>([[User talk:Dalco26|разговор]])</small> 18:06, 16 март 2012 (CET)
 
== Јубилејна статија (55.000) ==
Здраво. Потсетување дека е во тек [[Википедија:Јубилејни статии/55.000|гласањето за јубилејна статија]]. Се надевам дека и за овој јубилеен број ќе избереме статија со занимлива содржина.--[[User:Kiril Simeonovski|Kiril Simeonovski]] <small>([[User talk:Kiril Simeonovski|разговор]])</small> 16:18, 20 март 2012 (CET)