Разлика помеѓу преработките на „Кога лисјата паѓаат (ТВ серија)“

(dop)
|-
 
| [[Џанер Куртаран]] (1-3 сезона)<br>[[Хасан Кучукчетин]] (3-5 сезона) || '''Шефкет Текин''' || СопругКурот[[Податотека:''Пример.jpg'''''Задебелен текст''']] на Ферхунде (1-2 сезона), единствениот син во семејството Текин.
 
|-
Анонимен корисник