Разлика помеѓу преработките на „Предлошка:Начела и напатствија“

с
нема опис на уредувањето
с (Робот: Додава ja, mr; менува fr:Modèle:Palette Règles et recommandations de Wikipédia)
с
 
|group4 = Начела за однесување
|list4 = {{nowrap begin}}[[Википедија:Учтивост|Учтивост]]{{·w}} [[Википедија:БанирањеНачела за одземање на уредувачки права|БанирањеОдземање уредувачки права]]{{·w}} [[Википедија:Блокирање|Блокирање]]{{·w}} [[Википедија:Уредувачко војување|Уредувачко војување]]{{·w}} [[Википедија:Без лични напади|Без лични напади]]{{·w}} [[Википедија:Без правни закани|Без правни закани]]{{·w}} [[Википедија:Сопствеништво на статии|Сопствеништво на статии]]{{·w}} [[Википедија:Правило на тројно враќање|Правило на тројно враќање]] {{·w}} [[Википедија:Агитирање|Агитирање]] {{·w}} [[Википедија:Марионетство|Марионетство]] {{·w}} [[Википедија:Кориснички сметки|Именување на кориснички сметки]]{{nowrap end}}
 
|group5 = Напатствија за однесување
|list9 = {{nowrap begin}}[[Википедија:Големина на статиите|Големина на статиите]]{{·w}} [[Википедија:Прирачник за стилот|Прирачник за стилот]]{{·w}} [[Википедија:Конвенции за именување|Конвенции за именување]]{{·w}} [[Википедија:Именување на држави и изведени придавки|Именување на држави и изведени придавки]]{{nowrap end}}
|group10 = Огласни табли
|list10 = {{nowrap begin}}[[Википедија:Список на банирани корисници со одземени уредувачки права|Список на банирани корисници со одземени уредувачки права]]{{·w}} [[Википедија:Огласна табла за администратори|Огласна табла за администратори]]{{·w}} [[Википедија:Барање за банирањеодземање на уредувачки права на корисник|Барање за банирањеодземање на уредувачки права на корисник]]{{nowrap end}}
}}<noinclude>
{{collapsible option}}