Разлика помеѓу преработките на „Список на македонисти“

|
|-
|[[Лидија Тантуровска]]<ref>[http://www.imj.ukim.edu.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=37:2009-08-18-08-31-53&Itemid=78 Биографија на Лидија Тантуровска]</ref>
|[[Лидија Тантуровска]]
|{{Flag|Македонија}}
|
Анонимен корисник