Разлика помеѓу преработките на „Разговор со корисник:FilipVtori“

(→‎Наградени сте!: нова порака (ВикиЉубов))
|style="vertical-align: middle; padding: 3px;" | Секоја чест за уредувањата во последно време. Продолжете така и понатаму.:) [[User:Kiril Simeonovski|Kiril Simeonovski]] <small>([[User talk:Kiril Simeonovski|разговор]])</small> 20:44, 13 јануари 2012 (CET)
|}
== Мигдонија ==
Мигдонија е дел само од Македонија. Оваа област како дел од Тракија се сретнува кај Страбон меѓуто има географско значење, нема етничко значење, во смисла дека живеееле Тракијци, поправи на страната [[Мигдонија]]... поздрав--[[User:Dalco26|Јоханес Климакус]] <small>([[User talk:Dalco26|разговор]])</small> 20:48, 8 февруари 2012 (CET)