Разговор со корисник:Ehrlich91: Разлика помеѓу преработките

== Јубилејна статија ==
Здраво. Потсетување дека е во тек [[Википедија:Јубилејни статии/54.000|гласањето за јубилејна статија]]. Се надевам дека и овој пат ќе избереме статија со занимлива содржина. Поздрав.--[[User:Kiril Simeonovski|Kiril Simeonovski]] <small>([[User talk:Kiril Simeonovski|разговор]])</small> 11:05, 31 јануари 2012 (CET)
 
== Избрани статии ==
Здраво. Мислам дека статиите се добри и јас би гласал да бидат избрани. Единствено нешто кое треба да се прошири е делот за климата во статијата за [[Хановер]], па ќе се нафатам да го преведам овој дел од Википедија на германски. Друга работа е што ако обете статии бидат избрани, голема ќе биде временската разлика меѓу нивното објавување, бидејќи подробно се однесуваат на иста тема. Слободно може да ги предложиш статиите за избрани.:) Поздрав.--[[User:Kiril Simeonovski|Kiril Simeonovski]] <small>([[User talk:Kiril Simeonovski|разговор]])</small> 19:55, 8 февруари 2012 (CET)