FilipVtori

Членува од 18 декември 2011
нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Драги '''''„Википедијанци“''''',
 
Поради нашата љубов кон [[Македонија]], поради тоа што сме [[Македонци]]<br>не треба да дозволиме читателите на македонската Википедија (Македонците)<br>да паднат во влијанието на пропагандата на [[Грци]]те и <del>[[Бугари]]те</del> ([[Татаробугари|Татари]])<br>Затоа со мое големо незадоволство<br>ве замолувам да не ги преведувате статиите од странски јазик<br>на [[македонски јазик|македонски]]<br>поради тоа што така ја уништувате нашата историја, идентитет, симболи и име
 
'''Вечна да е МАКЕДОНИЈА!!!'''
188

уредувања