FilipVtori

Членува од 18 декември 2011
нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
 
'''Вечна да е МАКЕДОНИЈА!!!'''
 
==Мои статии==
*[[Југомексикански песни]]
*[[Мексиканска музика]]
*[[Татаробугари]]
*[[Петар Делјан]]
*[[Гаврилo Радомир]]
*[[Пан-Србизам]]
*[[Територијално проширување на Грција]]
*[[Кралство Грција]]
*[[Косара]]
 
==Мои подигања==
{{Специјална:Подигања/FilipVtori}}
188

уредувања