Разлика помеѓу преработките на „Електронско писмо“

нема опис на уредувањето
Како поголеми и поголеми датотеки по големина се создаваат и се тргува со нив, многу корисници се или принудени да ги испратат и преземат нивните датотеки со користење на [[FTP сервер]], или повеќе популарно, користат онлајн споделување на датотеки објекти или услуги, обично веб-пријателски [[HTTP]], со цел да праќаат и примаат.
 
===Преоптоварување со информации===
 
Декември 2007 година [[Њујорк Тајмс]] во блог пост има опишано информации за преоптоварување како "$ 650 милијарди повлекување врз економијата",<ref>{{cite news|url= http://bits.blogs.nytimes.com/2007/12/20/is-information-overload-a-650-billion-drag-on-the-economy|title= Is Information Overload a $650 Billion Drag on the Economy?| date=2007-12-20| publisher= New York Times | first=Steve | last=Lohr | accessdate=May 1, 2010}}</ref> и Њујорк тајмс во април 2008 година дека "e-mail стана отров на некои професионални животи на луѓето" што се должи на преоптоварување со информации, но "Никој од сегашниот бран од висок профил интернет start-ups, не се фокусираше на e-mail дека навистина елиминира проблеми на е-мејл преоптоварување, бидејќи никој не ни помага да се подготват одговори "<ref>{{cite news|url= http://www.nytimes.com/2008/04/20/technology/20digi.html?_r=2&oref=slogin&oref=slogin|title= Struggling to Evade the E-Mail Tsunami| date=2008-04-20| publisher= New York Times | first=Randall | last=Stross | accessdate=May 1, 2010}}</ref>.
 
 
455

уредувања