INkubusse

Членува од 20 февруари 2006
Додадени 107 бајти ,  пред 12 години
нема опис на уредувањето
<font color=red size=4pt>Отсутен сум, ама и многу изнервиран.</font>
<!--
<h2 style="padding:3px; background:red; color:yellow; text-align:center; font-size:90%; margin-bottom:5px;margin-top:0;"><font size=2pt>'''<span style="text-decoration: blink;"><</span>iNkubusse<span style="text-decoration: blink;">></span>'''</font><br>мојата корисничка страница</h2>
{| class="plainlinks" align="center"
[[sr:user:iNkubusse]]
[[uk:user:iNkubusse]]
-->
Анонимен корисник