Википедија:Оценувачи: Разлика помеѓу преработките

с
нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
сНема опис на уредувањето
*Уредување на делумно заштитени страници (''autoconfirmed'')
 
Автоматски создадениот список на сите корисници со правото „оценувач“ на овој проект е <span class="plainlinks">'''[http://mk.wikipedia.org/w/index.php?title=%D0%A1%D0%BF%D0%B5%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8B0:%D0%9BA1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1D0%82BE%D0%B0BA%D0%9D%D0%B0%D0%9A%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8&group=reviewer овде]'''</span>.
 
== Постанување на оценувач ==
 
Доколку сте читател на нашите содржини и имате уредувачко искуство одредено време, може да се номинирате себеси за оценувач на [[Википедија:Барања за оценувачки статус|страницата за номинации за добивање оценувачки права]] во согласност со упатствата споменати таму, при што ќе се одвива расправа со соработниците-уредници, се со цел да се утврди дали постои согласност дека токму Вие би требало да постанете оценувач.