Јужни бантоидни јазици: Разлика помеѓу преработките

Создадена страница со: {{Infobox language family |name=Southern Bantoid |altname=Wide Bantu |region=Subsaharan Africa, but not further west than Nigeria |familycolor=Ni...
(Создадена страница со: {{Infobox language family |name=Southern Bantoid |altname=Wide Bantu |region=Subsaharan Africa, but not further west than Nigeria |familycolor=Ni...)
(нема разлика)