Разлика помеѓу преработките на „Социјалдемократска младина на Македонија“

с
Бришење на "Logo_SDMM.jpg", беше избришана од Заедничката ризница од страна на Fastily поради...
с (Бришење на "Logo_SDMM.jpg", беше избришана од Заедничката ризница од страна на Fastily поради...)
{{Infobox Political_Party |
party_name = <br />СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКА МЛАДИНА НА МАКЕДОНИЈА<br />СДММ |
party_logo = [[Податотека:Logo SDMM.jpg|150px|]] |
party_articletitle = СДСМ |
foundation = 9 ноември 1991 |