Разлика помеѓу преработките на „Социјалдемократска младина на Македонија“

Дополнување на информации. Адреса, маил ...
(Дополнување на информации. Адреса, маил ...)
foundation = 9 ноември 1991 |
leader = Дарко Давитковски |
Mail = sdmm@sdsm.org.mk
Address = Бихаќка 8, 1000 Скопје, Македонија
website =[http://www.sdsm.org.mk/ Официјално мрежно место]
}}
9

уредувања