Разлика помеѓу преработките на „Список на македонисти“

нема опис на уредувањето
|{{Flag|Македонија}}
|
|-Роза Тасевска, Македонија
|
|-
|[[Миле Томиќ]]<ref name="дневник">{{цитирана мрежна страница|url=http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=AB7BFA46DE468742851FF1C28C7A832A|title=Македонистички собир во Охрид|accessdate=2011-01-27}}</ref>
Анонимен корисник