Разлика помеѓу преработките на „Влада на Македонија од 2006“

нема опис на уредувањето
Составот на Владата избран на 28 август е следниот:
 
*[[Никола Груевски]] ([[ВМРО-ДПМНЕ]]) - претседател на владата - премиер
*[[Трајко Славевски]] ([[ВМРО-ДПМНЕ]]) - министер за финансии
*[[Миле Јанакиевски]] ([[ВМРО-ДПМНЕ]]) - министер за транспорт и врски