Разлика помеѓу преработките на „Помош:Разговорна страница“

Користете ги страниците за разговор за енциклопедиски цели, а не само за расправање и лични дискусии. Со други зборови, дискутирајте за статијата, а не за темата.
 
= на страницата Општина Маврово и Ростуша - поставен е погрешен грб т.е. стариот грб на општината Ростуша пред да се спои со Маврово сега е во употреба друг грб:
=
2

уредувања