Damjanmk

Членува од 9 јули 2007
Одземени 692 бајти ,  пред 14 години
с
нема опис на уредувањето
(еве вака)
сНема опис на уредувањето
| style="width:45px;height:45px;background:#f99c99;text-align:center;font-size:14pt" | [[Слика:Ceca.jpg|50px]]
| style="font-size:8pt;padding:4pt;line-height:1.25em;" | На корисникот му се [[Иглокожи|ежи]] [[кожа]]та од [[турбофолк]] [[музика]]!
|}</div>
|<div style="float:left;border:solid black 1px;margin-left:1px;margin-right:10px;margin-top:10px;margin-bottom:10px;">
{| cellspacing="0" style="width:238px;background:black;"
| style="width:45px;height:45px;background:gray;text-align:center;font-size:14pt" | [[Слика:Нуке.jpg|45px]]
| style="font-size:8pt;padding:4pt;line-height:1.25em;color:gray" | '''„[[Војна]]та е татко на сѐ и [[цар]] на сѐ, од едни создава [[бог]]ови, од други луѓе, од едни [[роб]]ови, од други [[слобода|слободни]]“''' (фрагмент 53) '''- [[Хераклит|Хераклит Темниот]].'''
|}</div>
|-
457

уредувања