Генерална дирекција за надворешна безбедност: Разлика помеѓу преработките

нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
 
Одделот за операции е наменет за подготвување на тајните операции и нивна реализација.
 
[[ca:Direcció General de la Seguretat Exterior]]
[[de:Direction Générale de la Sécurité Extérieure]]
[[et:DGSE]]
[[es:Dirección General de la Seguridad Exterior]]
[[fr:Direction générale de la sécurité extérieure]]
[[id:Direction générale de la sécurité extérieure]]
[[it:Direction Générale de la Sécurité Extérieure]]
[[he:המנהלת הכללית לביטחון חוץ (צרפת)]]
[[lt:Prancūzijos išorės saugumo agentūra]]
[[ja:フランス対外治安総局]]
[[pl:Direction Générale de la Sécurité Extérieure]]
[[fi:DGSE]]
[[sv:Direction Générale de la Sécurité Extérieure]]
[[tr:Dış Güvenlik Genel Müdürlüğü]]
295

уредувања