Зборник на Миладиновци: Разлика помеѓу преработките

с
Нема опис на уредувањето
== Надворешни врски ==
* [http://www.gbiblsk.edu.mk/adm/images/stories/eknigi/zbornik.pdf „Зборникот“] {{mk}}
* [http://www.promacedonia.org/bugarash/bnpesni/index.htm "Бѫлгарски народни песни", Загреб, 1861 година, текст и фототипно преиздавање.] {{bg}}