Разлика помеѓу преработките на „Подземни води“

нема опис на уредувањето
{{Викифицирање}}
{{Внимание}}
== '''''Води''''' == хуахаухаухау ека и бојана ;2
 
'''Водите''' претставуват многу значаен природен фактор за животот на луѓето, за развојот на животинскиот и растителниот свет, како и на земјоделието. Тие се користат како енергетски извори, за наводнување, за рекреација и спорт како и води со лековити својства. Во зависност од релјефот и климата, во Република Македонија се наоѓаат '''подземни води и извори''', '''реки и езера'''.
Анонимен корисник