INkubusse

Членува од 20 февруари 2006
Додадени 70 бајти ,  пред 13 години
с
нема опис на уредувањето
с
с
|-
|
* [[кирилица]] (сите верзии, освен [[Татарстан|татарската]] и [[Монголија|монголската]])
* [[латиница]] (речиси сите верзии)
* [[Грчка азбука|грчка]]
* [[Хебрејска азбука|хебрејска]]
* [[Quenya|самовилскаКуинја]] (Куинја[[Елф (Толкин)|Елфска]]), според [[ЈЏ. Р. Р. Толкин]] (ама ја имам подзаборавено)
* почнав [[Јапонска азбука|јапонска]]!
* ќе почнам да учам [[јапонски]]!
|}