Елемент (математика): Разлика помеѓу преработките

Создадена страница со: Во математиката, '''елемент''' или '''член''' на едно множество е некоја единица или ...
(Создадена страница со: Во математиката, '''елемент''' или '''член''' на едно множество е некоја единица или ...)
(нема разлика)