Разлика помеѓу преработките на „Знаме на Либија“

нема опис на уредувањето
File:Flag of Libyan Arab Republic 1969.svg|Либиска Арапска Република (1969–1972)
File:Flag of Egypt 1972.svg|Либиска Арапска Република во рамките на Гедерацијата на Арапските Републики (1972–1977)
File:Flag of Libya (1977).svg|Знаме на Големата Социјалистичка Народна Либиска Арапска Џамахирија (1977-2011)
</gallery>
 
13

уредувања