Разлика помеѓу преработките на „Разговор со корисник:Kiril Simeonovski“

(→‎Здраво Кирил !: граматика)
== Здраво Кирил ! ==
 
Еј се разбира дека помогнав. Ете го дадов својсвојот глас, искрено мие многу глуп законот, некако Италија како да се враќа во фашизмот. Инаку стварно е интересна идејава. Секогаш подржување. Инаку знам дека требаше да помогнам во креирањето 50.000 статии тука, но за жал не успеав. Номирањето на „[[Rehab]]“ за избрана статија на англиската википедија (што знаеш колку е тешко да се случи, ако се случи тоа мислам дека ќе бидам првиот Македонец што направил такво нешто), потоа факултетот, годинава почнав на економски факултет во Скопје државен, и некако е тешко како секој почеток. Но, никогаш не сум ве заборавил вас или оваа Википедија и ќе пробам да се вратам со некоја добра статија. Поздрав и се најдобро =) ! [[Корисник:1111tomica|<span style="color:DarkOrange">Tомица1111</span>]] <small> ([[Разговор со корисник:1111tomica|разговор]]) </small> 22:16, 5 октомври 2011 (CEST)