Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Солидарност со штрајкот на корисниците на Википедија на италијански јазик“

#--[[User:Lienhard Schulz|Lienhard Schulz]] <small>([[User talk:Lienhard Schulz|разговор]])</small> 22:06, 5 октомври 2011 (CEST)
#--[[Корисник:1111tomica|<span style="color:DarkOrange">Tомица1111</span>]] <small> ([[Разговор со корисник:1111tomica|разговор]]) </small> 22:13, 5 октомври 2011 (CEST)
#--[[Корисник:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="#00008B" size="3px">Р</font>''']] [[Разговор со корисник:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="blue" size="3px">ашо</font>''']][[Image:Aero-stub img.svg]] 22:26, 5 октомври 2011 (CEST)