Разлика помеѓу преработките на „Список на македонисти“

с (Отстрането уредувањето на 88.177.199.161 (разговор), вратено на последната верзија на MacedonianBoy)
|
|-
|[[Фроса Пејоска - Бушеро]]<ref>[http://www.dw-worldinalco.defr/dwIMG/articlepdf/0,,4594790,00PEJOSKA_Frosa.htmlpdf ФранцузитеБиографија учатна македонски,Д-р DWФроса Пејоска-Бушеро]</ref>
|{{Flag|Франција}} / {{Flag|Macedonia}}
|
|
|-
|[[Јован Костов]]<ref>[http://lalic.paris-sorbonne.fr/MEMBRES/page_perso.php?nom=Kostov&prenom=Jovan Истражувачки центар LALIC - CERTAL (Paris - Université de la Sorbonne & INALCO)]</ref>
|[[Јован Костов]]
|{{Flag|Франција}} / {{Flag|Македонија}}
|[[1982]], [[Гевгелија]], [[Македонија]]
Анонимен корисник