Отвори го главното мени

Промени

илустрирање
era = [[Философија на XX век]] |
color = #B0C4DE |
|image = Martin Heidegger for WP.jpg
|image_size = 200px
|caption =
|name = Мартин Хајдегер |
5

уредувања