Разлика помеѓу преработките на „А. ден Долард“

 
== Надворешни врски ==
* [http://www.carti-online-gratuite.eu/cartigratuite/721676/dh%C2%A1dh%C2%B2dh%C2%B0dh%C2%B4dh%C2%B1dh%C2%B0-dh%C2%B2dh%C2%BE-dhzn%C2%85n%C2%80dh%C2%B8dh%C2%B4-dh%C2%90-dh%C2%B4dhudh%C2%BD-dh%C2%94dh%C2%BEdh%C2%BBdh%C2%B0n%C2%80dh%C2%B4 „Свадбата на седумте Цигани“ на македонски јазик]
* [http://www.ohridnews.com/index.php?mod=1&kat=4&id=34544 Мишо Јузмески: „Свадбата во Охрид“ (есеј за романот „Свадбата на седумте Цигани“ од А. ден Долард)]
 
Анонимен корисник