Избришана содржина Додадена содржина
StanProg (разговор | придонеси)
Ред 420:
== Неуспешно барање за одземање на администраторски статус ==
Бидејќи дискусија со уредувачите (в тоа число и администраторите) реално не се одржа, немаше никаква реакција кон кршењето на правилата, а веќе исцрпих сите можности на локалната Википедија, треба да побарам помош од надворешен медијатор и/или да се обратам кон арбитражната комисија на Фондацијата за мешање поради грубото нарошуване на правилата на Википедија и активностите на адмнистраторите спрема него. Сите засегнати страни (сите кои гласале и искажале мислење) ќе бидат дополнително известени за да можат вклучат во дискусијата на страницата на арбитражата и да се искажат во своја одбрана. --[[User:StanProg|Стан]] <small>([[User talk:StanProg|разговор]])</small> 01:34, 14 септември 2011 (CEST)
 
 
==EuroBasket==
 
Many congratulations from Italy! I can't believe what your team did! I wouldn't have bet on them neither 1 cent before the start of the tournament. McCaleb is just not a human :D I hope to see you soon on Totallympics to discuss about this incredible team and share your point of view with other fans.
 
Thank you! See you there :) [[User:MacedoniainSemifinal|MacedoniainSemifinal]] <small>([[User talk:MacedoniainSemifinal|разговор]])</small> 22:39, 14 септември 2011 (CEST)