Разлика помеѓу преработките на „Разговор со корисник:StanProg“

с
:: Четвртиот гласал не учествува во дискусијата на никаков начин. Отстранувањето на права станува преку дискусија, кога се разјасни случајот, се гласа, по што се донесува одлука, во која се постигнува до заедничко решение. 3-ца од гласачите не искажаа своето мислење за случајот, а четвртиот го изрази со сериозни индикации за непознавање на основни правила.
::Силно се сомневам во валидноста на оваа постапка. Арбитражна комисија ќе оцени активностите на сите кои учествувале во спорот и доколку е потребно ќе стави соодветните казни. Нема потреба повеќе да дискутираме. Одлуката за отстранување на администраторски права е донесена, сега арбитражната комисија ќе процени колку правилно е донесено тоа. --[[User:StanProg|Стан]] <small>([[User talk:StanProg|разговор]])</small> 02:27, 14 септември 2011 (CEST)
:::Да не зборуваме дека едниот гласал против сосема јасно рече дека не гласаше поради прекршоците, туку поради паниката која ова барање е создало. Тоа сосема точно ќе биде цитирано кај арбитражата, за да се види за што гласање станува збор и што е тежината на таквите гласови. --[[User:StanProg|Стан]] <small>([[User talk:StanProg|разговор]])</small> 02:45, 14 септември 2011 (CEST)
5.612

уредувања