Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Одземање на администраторски статус/Raso mk“

 
:<font color= #0054B4>Тоа што незнам (незнаеш) грчки, албански и романски, незначи дека кај нив нема. Треба да се изтражи</font>
{{коментар}} Зошто мислиш дека не сум го изтражувал? Она што сум напишал, јас го сум го изтражувал веќе и врз основа на тоа, како и на извори сум го напишал. --[[User:StanProg|Стан]] <small>([[User talk:StanProg|разговор]])</small> 15:01, 9 септември 2011 (CEST)
 
* Откако вратив промените во согласност со наведените извори, тој повторно без коментар кон редакцијата, без лична порака и без порака на страницата на разговор враќа промената. Тоа јасно покажува неспособноста на администраторот да се справи со проблеми на цивилизиран начин, а прибегнува кон враќање на промени без да вникнал во суштината им.
5.612

уредувања