Разлика помеѓу преработките на „Референдум во Македонија (1991)“

 
Во меѓувреме и информираше и [[Радио Скопје]]: ''"Македонија денеска за нашето утре гласаше вака: [[Берово]] до 19 часот 95,47 насто, [[Битола]] до 17 часот 70 насто, [[Валандово]] до 15 часот 70 насто, [[Виница]] до 19 часот 93,26 насто, [[Гевгелија]] до 19 часот 87 насто, [[Гостивар]] до 19 часот 30,3 насто, [[Дебар]] до 14 часот 30 насто, [[Делчево]] до 19 часот 93,30 насто, [[Демир Хисар]] до 19 часот, 90 насто, [[Кичево]] до 17 часот 28 насто".''
 
 
 
== Политички импликации ==
Анонимен корисник