Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Одземање на администраторски статус/Raso mk“

с
(Создадена страница со: === Инволвирани страни === * Raso mk === Потврда дека сите засегнати страни с...)
 
* [http://mk.wikipedia.org/w/index.php?title=%D0%A0%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80_%D1%81%D0%BE_%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BA%3ARaso_mk&action=historysubmit&diff=2073318&oldid=2072238]
 
=== Потврда дека сите други чекори во спорот резолуција се изцрпани ===
* [http://mk.wikipedia.org/w/index.php?title=%D0%91%D1%83%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D0%B2%D0%BE%D0%B7&action=history Коментари во ревизиите]
* [[Разговор:Бугарски воз|Опит за водење на дијалог со цел постигнување на консензус на страницата за разговор]]
5.612

уредувања