Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Одземање на администраторски статус/Raso mk“

Создадена страница со: === Инволвирани страни === * Raso mk === Потврда дека сите засегнати страни с...
(Создадена страница со: === Инволвирани страни === * Raso mk === Потврда дека сите засегнати страни с...)
(нема разлика)
5.612

уредувања