Категорија:Киевско-печерска лавра: Разлика помеѓу преработките

нема опис на уредувањето
Создадена страница со: {{Commons cat|Kiev Pechersk Lavra}} Category:Visitor attractions in Kiev Category:Places of worship in Kiev Category:Christianity in Kiev [[Cat...
 
Нема опис на уредувањето
Ред 1:
{{Commons cat|Kiev Pechersk Lavra}}
{{GeoGroupTemplate}}
{{Катпов}}
 
[[Категорија:Туристички атракции на Киев]]
[[Category:Visitor attractions in Kiev]]
[[Категорија:Верски објекти во Киев]]
[[Category:Places of worship in Kiev]]
[[Категорија:Христијанство во Киев]]
[[Category:Christianity in Kiev]]
[[Категорија:Православни манастири во Украина]]
[[Category:Orthodox monasteries in Ukraine]]
[[Категорија:Објекти на светско наследство на Украина]]
[[Category:World Heritage Sites in Ukraine]]
[[Категорија:Религиозни места]]
[[Category:Religious places]]
[[Category:Categories named after religious buildings]]
 
[[en:Category:Kiev Pechersk Lavra]]