Разлика помеѓу преработките на „Југоисточен Регион“

# [[Податотека:Grb-konce.jpg|30px|border]] [[Општина Конче]]
# [[Податотека:Grb-novo selo.png|30px|border]][[Општина Ново Село]]
# [[File:CoACoat Radovisof MKarms of Radoviš Municipality.jpgsvg|30px|border]][[Општина Радовиш]]
# [[Податотека:Grb na Strumica.JPG|30px|border]][[Општина Струмица]]